Yeah
Aquest dilluns 12 de setembre s’han publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les convocatòries 2011 de subvencions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) destinades a donar suport a projectes en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i a accions d’Educació per al Desenvolupament.

Les convocatòries, mitjançant procediment de concurrència pública i basades en criteris de transparència i igualtat d’oportunitats, esdevenen un dels principals instruments de cooperació dels que disposa l’Agència Catalana de Cooperació al desenvolupament de la Generalitat de Catalunya per donar suport a actuacions encaminades a l’assoliment de la seva missió principal, la promoció del desenvolupament humà sostenible, l’eradicació de la pobresa i la lluita contra les desigualtats. L’educació per al desenvolupament és una estratègia essencial de la cooperació internacional al desenvolupament, ja que contribueix a la consciència social, a la formació i a l’anàlisi crítica de la ciutadania a Catalunya.

L'import dels ajuts pel 2011 és de 5.400.000 d'euros. La convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament està dotada amb 4.000.000 i la d'educació per al desenvolupament amb 1.400.000 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 30 de setembre. L’horari de registre de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament és de dilluns a divendres de 8:00h a 14:30h. i els dissabtes no festius de 9:00h a 13:30h, a Via Laietana 14 (Barcelona). També es poden consultar els horaris de les oficines de registre pròpies i concertades de la Generalitat de Catalunya a  http://www10.gencat.cat/sac/AppJava/registre.jsp

Més informació a la pàgina web de l'ACCD: www.cooperaciocatalana.cat