El Celler
"El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna" és una mostra que organitza la Generalitat de Catalunya, amb el suport d’El Celler, en reconeixement al projecte del germans Roca com a referent gastronòmic internacional. Compta amb el patrocini de BBVA i el Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, el patrocini tecnològic de Samsung, i la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Ramon Llull.
 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l’acte inaugural el 21 de novembre, a les 19 hores. També hi assistiran el director general de Difusió, Ignasi Genovès; els germans Roca, el comissari de l’exposició, Toni Massanés, i representants dels patrocinadors.
 
La Lluna, concepte que apareix en el títol de l’exposició, representa un somni reeixit, després de 30 anys de recerca de l’excel·lència des de Taialà, un barri als afores de Girona. El Celler de Can Roca es va inaugurar el 1986, sota  l’impuls d’en Joan i Josep; en Jordi s’incorporava al projecte l’any 2000. El Celler va ser considerat  el 2013 i el 2015 el millor restaurant del món, segons la revista "Restaurant Magazine".
 
El relat expositiu es desenvolupa en sis àmbits: Memòria d’un bar, Formació, De la Terra a la Lluna, Calidoscopi, Experiència total i Memento Mori.
El Celler
"El Celler de Can Roca, de la Tierra a la Luna" es una muestra que organiza la Generalitat de Cataluña, con el apoyo de El Celler, en reconocimiento al proyecto de los hermanos Roca como referente gastronómico internacional. Cuenta con el patrocinio de BBVA y del Patronato de Turismo Costa Brava Girona, el patrocinio tecnológico de Samsung, y la colaboración de la Agencia Catalana de Turismo y del Institut Ramon Llull.
El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirá el acto inaugural el 21 de noviembre a las 19 h. También asistirán a la inauguración el director general de Difusión, Ignasi Genovès, los hermanos Roca, el comisario de la exposición, Toni Massanés, y representantes de los patrocinadores.
La Luna, concepto que aparece en el título de la exposición, representa un sueño exitoso, después de 30 años de búsqueda de la excelencia desde Taialà, un barrio en las afueras de Girona. El Celler de Can Roca se inauguró en 1986, bajo el impulso de Joan y Josep; Jordi se incorporó al proyecto en el año 2000. El Celler fue considerado en 2013 y 2015 el mejor restaurante del mundo según la revista Restaurant Magazine.
El relato expositivo se desarrolla en seis ámbitos: Memoria de un bar, Formación, De la Tierra a la Luna, Caleidoscopio, Experiencia total y Memento mori.
El Celler

"El Celler de Can Roca, from the Earth to the Moon" is organised by the Government of Catalonia with the support of El Celler in recognition of the Roca brother’s project as a benchmark on the international food scene. It is sponsored by BBVA and the Costa Brava Girona Tourist Board and has technological sponsorship from Samsung. The Catalan Tourist Board and the Institut Ramon Llull have also collaborated.
The President of the Government of Catalonia, Carles Puigdemont, will be presiding at the opening ceremony at 7 pm on 21 November. The event will also be attended by the Director-General for Publicity, Ignasi Genovès; the Roca brothers; the exhibition curator, Toni Massanés; and representatives of the exhibition sponsors.
The Moon, a concept that features in the exhibition title, represents a successful dream after a search for excellence pursued for 30 years in Taialà, a neighbourhood on the outskirts of Girona. El Celler de Can Roca opened in 1986 at the initiative of Joan and Josep, who were joined by Jordi in 2000. El Celler was regarded as the top restaurant in the world in 2013 and 2015 by Restaurant Magazine.
The exhibition narrative is divided into six sections: Memory of a Bar, Training, From the Earth to the Moon, Kaleidoscope, Total Experience and Memento Mori.